Termeni si conditii

Adresa site-ului este: http://luxecafe.ro

Accesand acest website, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare din aceasta pagina, nu ar trebui sa utilizati acest site.

Marci, Denumiri, Logo-uri

Toate denumirile aflate pe acest website (Instagram, Twitter, Pinterest) sunt marci inregistrate ale unor companii.
Acest website (luxecafe.ro) nu este avizat sau certificat de Instagram, Twitter sau Pinterest.

Dreptul de autor

Imaginile, videoclipurile, textele, machete, ilustratiile si alte elemente care apar pe acest site apartin autorilor lor.

Website-ul luxecafe.ro respecta dreptul de autor. Daca considerati ca drepturile dvs. de autor sau de proprietate intelectuala nu sunt respectate, va rugam sa ne contactati si vom elimina continutul.

Conditii de utilizare

Acest website se adreseaza unui public matur. Ofera continut pentru adulti care ar putea dauna dezvoltarii fizice, mentale sau morale a minorilor.

Materiale din acest site pot include articole, date, informatii, imagini, grafica, muzica, elemente audio sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile unor canale de media/socializare. Orice folosire a acestor materiale este strict interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a respectivilor terti proprietari.

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate cu scop informativ.

Website-ul luxecafe.ro nu garanteaza in nici un fel:

  1. acuratetea sau gradul de utilitate sau calitatea materialelor cuprinse sau a informatiilor furnizate prin acest site;
  2. disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti;
  3. rezultatele ce s-ar putea obtine prin utilizarea acestui site.

Siteul este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii.

Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala.

Website-ul luxecafe.ro nu poate fi responsabil pentru niciun fel de pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute sau pe cale de consecinta.

Confidentialitate

Puteti rasfoi website-ul luxecafe.ro fara sa vi se solicite informatii personale care sa va permita identificarea. Website-ul luxecafe.ro colecteaza doar informatii anonime automate. Aceste informatii nu va identifica personal dar sunt necesare pentru functionarea corecta a website-ului.

Website-ul luxecafe.ro isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile prezente, drepturile de proprietate intelectuala sau politicile de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.